Zorgtotaal 2019

dinsdag 12 mrt 2019 - 09:30 tot donderdag 14 mrt 2019 - 16:30

Jaarbeurs, Utrecht

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

United Care is met een compleet nieuwe beursstand aanwezig op Zorgtotaal 2019! We heten u van harte welkom op standnummer 09.B068.

 

Gratis toegang

Als vakbezoeker heeft u gratis toegang tot Zorgtotaal. Binnenkort kunt u zich gemakkelijk en gratis online registeren. We zien we u in maart graag op hét platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg!

 

Innovaties, kennisdeling en netwerken

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. 

 

Aanbod in segmenten

Zorgtotaal is ingedeeld op de interessekenmerken van bezoekers. Zo vindt u snel de bedrijven, diensten en producten waar u naar op zoek bent:

  • Voeding & hospitality
  • Facilitair, huisvesting & services
  • Hulpmiddelen, revalidatie en verpleging
  • Kleding & linnen
  • Patiënt handeling & patiënt comfort
  • Projectinrichting en meubilair
  • Technologie

 

Data en tijden

Zorgtotaal 2019 vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart 2019 in Jaarbeurs in Utrecht, elke beursdag is van 09:30 tot 16:30.

 

Zorg & ICT

Zorgtotaal vindt gelijktijdig plaats met Zorg & ICT. Met uw toegangsbadge voor Zorgtotaal heeft u ook toegang tot Zorg & ICT. U kunt gemakkelijk beide beurzen bezoeken.