Medewerkers

Mensen maken het verschil. De medewerkers van United Care vormen het fundament van de organisatie en nemen een centrale plaats in. Bij United Care vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen zich te ontplooien. In onze dynamische werkomgeving werken gemotiveerde professionals die initiatiefrijk zijn. Ze krijgen bij ons de kans om nieuwe uitdagingen met beide handen aan te pakken en hun talenten verder te ontwikkelen.

Mensen die in staat zijn in flexibel teamverband helder na te denken en projecten op een gestructureerde manier plannen, voegen veel waarde aan ons team toe. Zeker wanneer zij onze passie voor professionalisme en klanttevredenheid delen. Wij laten u graag kennismaken met een aantal van onze professionals.

Jan Stevenson

Algemeen Directeur

“Het zijn niet de sterksten die overleven, maar zij die zich het beste weten aan te passen aan de veranderende omstandigheden.”

Francoise van der Veen

Rayon Manager

“Als rayon manager probeer ik mijn klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Het blijft elke keer een uitdaging om dit vertrouwen van de klant te verkrijgen.”

Johan Mooibroek

Operationeel Directeur

“Met onze kennis en vakmanschap maken wij voor iedere situatie een verplaatsbare oplossing.”

Elly Arbeider

Rayon Manager

“Zorgvragers zo natuurlijk mogelijk laten bewegen is de beste ontwikkeling. Door samen met de klant een passende oplossing te bedenken, bereik je de meeste vooruitgang.”

Hans Kruizinga

Hoofd Logistiek

"De leuke collega’s en de contacten met onze opdrachtgevers en leveranciers zorgen ervoor dat er elke dag met veel plezier bij United Care wordt gewerkt. Dankzij de goede samenwerkingen, is het mogelijk om elke opdracht succesvol uit te voeren. “We are United Care!” En dat voel je in het gehele bedrijf."

Jacob Grave

Meewerkend Voorman

"Hulpmiddelen maken voor mensen die het nodig hebben dat geeft mij voldoening."

Edwin Polman

Service Monteur

“Als monteur voor tilliften kom ik bij zorginstellingen en particulieren. Het verlenen van service en de contacten met klanten maken geen dag hetzelfde.”

Rien Potter

R&D Engineer

"Wat je doet, zo goed mogelijk doen."

Jos Frey

Service Coördinator

“Onze no-nonsense aanpak, nuchtere afweging van kansen en mogelijkheden en heldere afspraken zorgen ervoor dat onze klanten weten wat ze van ons kunnen én mogen verwachten.”

Rolf Spoor

Hoofd Bedrijfsbureau

“United Care: waar samen werken, samenwerken is.”

 

Patrick van Hastenberg

Service Monteur

"Service is een mentaliteit."

Jantine Kraak

Rayon Manager

“Bij United Care zoeken wij naar professionele en handzame oplossingen voor transfertechnieken op de werkvloer bij zorginstellingen. Wij ontwikkelen en produceren alle hulpmiddelen zelf, waardoor we snel op nieuwe trends en ontwikkelingen kunnen inspringen.”

Wietse de Bruin

Rayon Manager

“Goede zorg is belangrijk. Door oog te hebben voor de klant / situatie en op de hoogte te blijven van wat er in de zorg speelt, is het mogelijk goede en passende zorg te blijven bieden.”

Ton Klok

Projectleider

“Het installeren van plafondsystemen is mijn specialiteit. In ons vak is niet alleen oog hebben voor techniek van groot belang, maar ook voor de zorg en onze klanten.”

Peter Fens

Service Monteur

"De service van United Care is vakbekwaam en snel. Wij staan voor u klaar als u ons nodig hebt."

Marloes Blankestijn

Medewerker Binnendienst

“Door goed naar klanten te luisteren, komen we het snelst tot een passende oplossing.”

Erwin Langen

Medewerker Facilitair en Logistiek

Bij ons staat de klant centraal. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en een essentiële basis voor een langdurige relatie.

Herman Wessels

Productiemedewerker

"Wat heeft prioriteit? Dan ga ik dat eerst doen!"

Menno Huizinga

Menno Huizinga

Monteur Plafondtilliften

Je ziet voor wie de producten van United Care bedoeld zijn en dat je daarmee echt een bijdrage levert om iemand te helpen in zijn leefsituatie, dat is echt mooi.

Donald van Krieken

Donald van Krieken

Productiemedewerker

"Zoveel mogelijk leren, dat is mijn doel."

Esther Schagen

Esther Schagen

Medewerker Commerciële Binnendienst

"Er is niets mooiers dan in samenwerking met al mijn collega's en onze prachtige producten er zorg voor te dragen dat er een passende oplossingen komt voor iedere situatie"