Partners

United Care werkt nauw samen met diverse partners in zowel de zorgsector, het onderwijsveld als het bedrijfsleven. Samen maken we ons sterk voor de kwaliteit van de branche. Maak kennis met onze partners, samen versterken we de branche. 

 

Campus Winschoten

Campus Winschoten is méér dan zomaar een school. Het is dé school voor beroepsonderwijs in de gemeente Oldambt en omgeving. Het is een school met doorlopende leerlijnen vanaf het derde leerjaar vmbo tot en met niveau 4 van het mbo.

 

CRUC

CRUC streeft naar het verschaffen van het juiste hulpmiddel om de zorgzwaarte van de hulpverlener te verminderen en de zelfredzaamheid van de zorgvrager te vergroten. Het juiste hulpmiddel op de juiste tijd en de juiste plaats, zonder zorgen en tegen minimale kosten voor de zorgverlener.

 

FHI - Medische technologie

De Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie is een vereniging opgezet door en eigendom van de aangesloten lidbedrijven. De vereniging heeft een eigen professionele organisatie die is gevestigd in Leusden. De vereniging wordt gefinancierd uit de contributies van de leden.

 

Founded in Groningen

Founded in Groningen is voor het bestaande bedrijfsleven een geschikte plek om in aanraking te komen met de wereld van de Groninger start-ups. Oude en nieuwe economie werken samen beter, dat is het motto! 

 

Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen ontwikkelen we toepasbare, praktijkgerichte kennis.

 

InControl

Wij richten ons vanaf 2003 op het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen binnen het MKB en (semi-) overheidsinstellingen. Dit doen we doen we met behulp van software van Exact (Globe en Synergy Enterprise) en andere goed daarbij aansluitende producten zoals Microsoft Reporting Services. We zijn daarbij een prima sparring partner omdat we onze financiële en bedrijfskundige kennis koppelen aan onze kennis van Exact en Microsoft producten.

 

Medux

Harting-Bank en United Care werken samen als Partners in de Zorg. Naast het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten werken de monteurs van Harting-Bank bij reparatie en jaarlijkse keuringen conform voorschriften Fabrikant. Bij vervanging van onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen van United Care. De monteurs van Harting-bank hebben technische trainingen gehad van United Care en hebben dit met succesvol afgerond conform de NEN normen een certificaat uitgereikt. Harting-Bank en United Care gaan samen voor Goud.

 

Motive adviesbureau

Motive Adviesbureau, gerund door Yvonne Michies, heeft als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper passie voor het menselijk bewegen in de breedste zin van het woord, zowel bij mensen mét als bij mensen zónder een beperking of handicap. Haar passie en gedrevenheid dragen al jaren bij aan een prettige en vruchtbare samenwerking en zij is voor ons echt van toegevoegde waarde.

 

NEN

NEN brengt als non-profitorganisatie belanghebbende partijen bij elkaar om gezamenlijk toepasbare afspraken te maken en faciliteert de implementatie hiervan. NEN biedt daarbij een toegangspoort voor marktpartijen aan internationale besluitvorming die de exportkracht bevordert.

 

Opemed

OpeMed was established in 2008 with a clear mission to provide flexible moving and handling solutions to the healthcare market. Beyond that, we also had some key objectives; that our transfer solutions would be comfortable, safe and reliable, and that our equipment would allow carers to concentrate on giving personal care by providing space saving equipment that saves time, reduces risk of injury, and increases efficiency.

 

Rijksuniversiteit Groningen

Gedreven door onderzoek en innovatie. Geworteld in dé kennisstad van Noord-Nederland. Met meer dan 30.000 studenten uit alle delen van de wereld is de Rijksuniversiteit Groningen een internationaal georiënteerde universiteit. Al meer dan 400 jaar staat kwaliteit centraal.

 

Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN)

Het SNN faciliteert partijen in Noord-Nederland om hun ambities gericht op innovatieve, duurzame en inclusieve groei van Noord-Nederland, te realiseren.

 

VentureLab North

Ondernemers die net zijn gestart of die kansen zien voor een snelle groei van hun bedrijf kunnen sinds kort terecht bij het VentureLab Noord-Nederland. Dit programma van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is erop gericht de ambities van deze ondernemers te verwezenlijken middels trainingen en ondersteuning door topexperts en biedt daarnaast toegang tot financiële bronnen, wetenschappelijk onderzoek, potentiële klanten en samenwerkingspartners.

 

Zorg Technologie Huis

Met het project ZorgTechnologiehuis willen Acantus en Campus Winschoten inspelen op deze ontwikkelingen en een praktijksituatie creëren waarin aan de ene kant studenten leren waar ze in de toekomst in hun beroeps- en privéleven mee te maken krijgen en aan de andere kant beroepsbeoefenaars, mantelzorgers en zorgvragers van nu informeren over wat er allemaal mogelijk is.

AKSI Automatisering

werkplekautomatisering sinds 1997

AKSI Automatisering houdt zich bezig met alles wat zich rondom werkplekken en (inter-) netwerktoepassingen beweegt. Ontstaan vanuit de passie voor techniek en de toepasbaarheid daarvan.

Alfa College

wie wil je zijn?

Het Alfa-college is het christelijke regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Het verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek.

ASBR Subsidium

Subsidieadvies

ASBR Subsidium is specialist in het aanvragen en realiseren van subsidies voor organisaties in heel Nederland. Wij zijn uw gids bij het verwerven van subsidies voor uw activiteiten of projecten. Het verwerven van subsidies in het woud aan regelingen is een vak. Dat vak verstaan wij al vele jaren. Vanaf 1991 om precies te zijn.

Drenthe College

Daag jezelf uit!

Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum in het Noorden en Oosten van Nederland. Elk jaar volgen zo’n 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de locaties in de provincie Drenthe: Assen, Emmen en Meppel. Drenthe College biedt studenten van alle leeftijden uitdagend beroepsgericht onderwijs, gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en vervolgstudie.

Firevaned

Branchevereniging hulpmiddelen

Firevaned is de branchevereniging voor aanbieders van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen en bijbehorende dienstverlening. Leden van Firevaned vinden dat iedereen in Nederland recht heeft zoveel mogelijk zelfstandig en kwalitatief leven. De gedeelde missie is om iedereen met een beperking in Nederland door middel van hulpmiddelen, maximale zelfstandigheid te bieden. Dat vraagt om hoge kwaliteitsstandaarden, goed en deskundig advies, een eerlijke prijs en gegarandeerde service na levering van het hulpmiddel.

Paricla

Fijnmechanische Techniek

Paricla Fijnmechanische Techniek is meer dan  alleen toeleverancier. Wij geloven in duurzame relaties en werken nauw samen met onze partners om voor u de juiste oplossingen te bieden. Uw producten staan bij ons op de eerste plaats en wij denken graag met u mee in het proces en ontwikkeling van uw producten. Daarin stellen wij ons flexibel op en helpen u graag wanneer het nodig is. Betrouwbaarheid en kwaliteit is belangrijk en om dit te kunnen waarborgen controleren wij uw producten in onze meetkamer.

Rijksuniversiteit Groningen

Top 100 university

Gedreven door onderzoek en innovatie. Geworteld in dé kennisstad van Noord-Nederland. Met meer dan 30.000 studenten uit alle delen van de wereld is de Rijksuniversiteit Groningen een internationaal georiënteerde universiteit. Al meer dan 400 jaar staat kwaliteit centraal.

Team Splinter

Luisteren naar goed advies is slechtste wat je kunt doen. Doe er wat mee!

Wim Splinter geeft organisatieadvies en implementeert strategieën in bedrijfsprocessen al dan niet gebruikmakend van ICT. Jarenlang heeft hij mogen luisteren naar inspirerende ondernemers die verder wilden. Dit luisteren resulteerde meestal in een adviesgesprek, een consult, een project of de introductie van experts uit zijn netwerk. ICT blijft een middel en ERP en CRM applicaties dienen missie en visie te ondersteunen, van kort cyclisch naar lange termijn optimalisatie doelen.

UniQare Quality Slings

Hoogwaardige tilbanden van eigen fabrikaat

De oprichting van UniQare Quality Slings is mede mogelijk gemaakt dankzij de provinciale subsidieregeling "Innovatief en Duurzaam MKB Groningen”. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. UniQare Quality Slings produceert tilbanden die onder andere gebruikt worden bij de door United Care geproduceerde transferhulpmiddelen.