Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

Gezond & Zeker Kennisdag 2017

Schrijf je in! Op maandag 30 oktober ben jij als ergo- of veiligheidscoach van harte welkom tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. En nodig ook jouw leidinggevende(n), ARBO- en P&O-collega’s uit!  Op de Gezond & Zeker Kennisdag zijn allerlei leerzame activiteiten te doen en interessante workshops te volgen, het wordt moeilijk kiezen want we hebben er dit jaar 83!

 

Accreditatie

De Gezond & Zeker Kennisdag 2017 is officieel geaccrediteerd, dit betekent dat je met jouw aanwezigheid maar liefst zes punten kan verdienen voor het Kwaliteitsregister V&V. Om aanspraak te kunnen maken op deze punten moet je bij het inschrijven voor de Gezond & Zeker Kennisdag je BIG- of Relatienummer invullen. Na afloop van de Kennisdag controleren we jouw aanwezigheid en worden de punten automatisch bijgeschreven. Heb je geen punten nodig voor het Kwaliteitsregister V&V? Na afloop van de Kennisdag ontvang je een aanwezigheidscertificaat waarmee je zelf punten kunt opvragen onder de noemer ‘overige deskundigheidsbevordering’.

 

Workshops

Volg bijvoorbeeld de branche-specifieke workshop voor Ziekenhuizen over het vroegtijdig mobiliseren van patiënten of leer meer over de arbocheck in de thuiszorg. Tijdens de workshops is aandacht voor praktische vaardigheden waar jij als coach morgen mee aan de slag kunt. Schrijf je dus snel in! Ga voor een overzicht van de workshops naar de speciale workshoppagina. Aan de hand van het kleurensysteem en symbolen kun je precies zien welke workshop voor wie geschikt is.

 

Voor wie

Ergocoaches, Veiligheidscoaches, leidinggevenden, ARBO- en P&O-collega’s komen samen bij de Gezond & Zeker Kennisdag. Je volgt algemene of branche-specifieke workshops, kunt de Kennismarkt bezoeken én hebt de mogelijkheid te netwerken met collega’s uit andere organisaties.

 

Nieuw: managementprogramma voor leidinggevenden

Speciaal voor leidinggevenden (managers, P&O en ARBO) biedt de Gezond & Zeker Kennisdag dit jaar een leerzaam en enthousiasmerend managementprogramma. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops te volgen over businesscases, leren door middel van virtual reality én hebben wij een hele speciale gast uitgenodigd. Op zoek naar meer informatie over het managementprogramma? Kijk in het workshopprogramma naar de rode titels van de workshops en meld je als leidinggevende aan voor de Gezond & Zeker Kennisdag.

 

Thema: Bruggen Bouwen

Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.