ReTurnBelt Offerte aanvragen

De gepatenteerde ReTurnBelt is een uitstekende aanvulling op de ReTurn wanneer er behoefte is aan meer ondersteuning en stabiliteit, bijvoorbeeld als het gewichtdragend vermogen van de zorgvrager twijfelachtig of variabel is. ReTurnBelt kan ook afzonderlijk worden gebruikt, als ondersteuning tijdens het zitten-naar-staan en om de zorgvrager te stabiliseren in een rechtopstaande positie. Bijvoorbeeld tijdens sta- of looptraining of een transfer.  ReTurnBelt is verkrijgbaar in drie materialen en in veel verschillende maten zodat deze bij de meeste gebruikers toepasbaar is, van klein tot groot.

 

Sterk en duurzaam polyamide

De klassieke versie van de ReTurnBelt is gemaakt van sterk en duurzaam polyamide. De riem heeft een antislip binnenkant van vochtwerend, PU-gecoat nylon en kan daardoor gebruikt worden in omgevingen waar vocht aanwezig is of wanneer er sprake is van speciale vereisten voor wat betreft de hygiëne. De stof verzekert ook dat de riem niet afzakt, maar stevig op zijn plek blijft zitten.

 

Afneembaar materiaal – kan schoongemaakt worden met behulp van ontsmettingsmiddelen

ReTurnBelt is ook verkrijgbaar in een afneembaar materiaal dat schoongemaakt kan worden met behulp van ontsmettingsmiddelen.

 

Wegwerp materiaal voor optimale hygiëne en veiligheid

ReTurnBelt disposable is gemaakt van een robuust en duurzaam, niet-geweven materiaal. In plaats van schoonmaken, wordt de riem na gebruik weggegooid wanneer deze vervuild is of wanneer de gebruiker deze niet meer nodig heeft. Dit voorkomt dat multiresistente en andere soorten besmettelijke bacteriën zich verspreiden. ReTurnBelt disposable is bedoeld voor korte termijn gebruik. ReTurnBelt kan gemakkelijk worden aangebracht rond de heupen van de gebruiker. De quick-connect gesp is sterk en veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Twee sterke, stabiele en gemakkelijk vast te pakken handgrepen aan weerszijden van de band, bieden de zorgverlener een goede grip om de gebruiker  te kunnen begeleiden en ondersteunen.

 

Toegankelijkheid

      

 Zie ook 'Natuurlijk in Beweging' voor meer informatie over toegankelijkheid.

Bewaren

Eigenschappen

  • Compenseert bij zwakke benen en biedt extra support
  • Sterk en duurzaam polyamide
  • Afneembaar materiaal – kan schoongemaakt worden met behulp van ontsmettingsmiddelen
  • Wegwerp materiaal voor optimale hygiëne en veiligheid