TurnSheet 210 x 150 Offerte aanvragen

Een overgevoelige zorgvrager, die regelmatig intensieve zorg vereist, kan een uitdaging zijn voor zorgverleners. Met TurnSheet (210 x 150) is er weinig kracht nodig en wordt onnodig tillen voorkomen. TurnSheet is ontwikkeld voor zwaardere zorgvragers, met ernstig verminderde functiemogelijkheden die hulp nodig hebben bij het draaien in bed en met verhoogd risico op decubitus. TurnSheet wordt gebruikt in ziekenhuizen en in de thuiszorg. het ligt permanent in het bed en dekt alle drukpunten om zo op efficiënte wijze decubitus te voorkomen.

 

TurnSheet is gemaakt van microfiber met een dunne vulling van polyester en ULF (Ultra Low Friction oftewel Extra Lage Weerstand), een eigen geavanceerde glijmateriaal. Het zachte oppervlak aan de bovenzijde van TurnSheet zorgt ervoor dat het zeer comfortabel ligt. Een dunne vulling vergemakkelijkt draaien op speciale druk-verlagende matrassen.

 

Toegankelijkheid

     

 Zie ook 'Natuurlijk in Beweging' voor meer informatie over toegankelijkheid.

Bewaren

Bewaren

Eigenschappen:

  • Voor het draaien van zware en overgevoelige zorgvragers.
  • Het zachte microfiber materiaal maakt TurnSheet comfortabel in elke positie.
  • TurnSheet is ook beschikbaar in een variant die bestaat uit twee delen. Het onderste deel is gemakkelijk te vervangen.
  • Opgerold, kan TurnSheet gebruikt worden als ondersteuning voor de rug van de zorgvrager.

 

Accessoires

  • Matras cover: bescherming voor lakens en matras
  • Clips: voor het draaien van zorgvragers met een treklaken en een stationaire of mobiele lift