WendyLett2Way Offerte aanvragen

Voor gemakkelijk en comfortabel draaien van zorgvragers

WendyLett2Way is een treklaken gemaakt van materiaal aangepast aan het WendyLett-onderlaken, waardoor wegglijden in bed aanzienlijk minder voorkomt. WendyLett2Way is beschikbaar in twee kleuren: wit of wit met smalle, grijze strepen, en ook in meerdere verschillende maten. Het glijden vindt zijdelings plaats, met de strepen mee.

 

Comfortabel en functioneel materiaal

De WendyLett lakens zijn gemaakt van een gemengde stof. Heerlijk, zacht katoen biedt comfort en sterk en slim polyester zorgt voor functionaliteit en maakt het laken slijtvast. De kwaliteit van de stoffen worden voordurend gecontrolleerd op sterkte, slijtvastheid, oneffenheden, wasbaarheid en ontvlambaarheid.

 

Een zelf-instruerend en handig ontwerp

De kleuren en patronen van het stof in WendyLett glij- en treklakens zijn ontworpen om de functie van het laken aan te geven, en daarbij ook de behoeftes van de zorgvrager. Witte en grijze strepen en ruitjespatronen geven aan in welke richting het laken kan glijden en dus hoe het laken gebruikt moet worden. 

 

Een hulpmiddel die helpt decubitus voorkomen

Met WendyLett kunnen kleine transfers, draaien en positionering in bed uitgevoerd worden zonder vrijwing en schaafwonden op de huid van de zorgvrager. De lakens zijn gemaakt van een fijne materiaal en kunnen bij voorkeur geplaatst worden bovenop een drukverlagend matras zonder afbreuk te doen op de drukverlagende eigenschappen van het matras. Voor de maximale comfort van de zorgvrager hebben de lakens geen naden, behalve tussen de verschillende materialen waar ze heel fijn en plat zijn.

 

Toegankelijkheid

   

Zie ook 'Natuurlijk in Beweging' voor meer informatie over toegankelijkheid.

Eigenschappen

  • WendyLett lakens helpen decubitus voorkomen
  • Gemakkelijk en comfortabel draaien van zorgvragers
  • Comfortabel en functioneel materiaal
  • Zelf-instruerend en handig ontwerp

 

Specificaties

  • Verkrijgbaar in de volgende varianten treklaken, 90 x 180 cm, wit; treklaken, 100 x 200 cm, wit/grijs gestreept; treklaken, 140 x 200 cm, wit/grijs gestreept
  • Veilige werklast 300 kg

 

Accessoires

  • Incosheet: bescherming voor lakens en matras
  • Clips: voor het draaien van zorgvragers met een treklaken en een stationaire of mobiele lift