Installatieprojecten

Wij zijn ontzettend trots op onze opdrachtgevers en alle gerealiseerde installatieprojecten. Hieronder treft u een overzicht van een aantal van de projecten die we recent hebben uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons deskundig installatieteam staat voor u klaar en laat u graag de mogelijkheden zien voor uw specifieke situatie.

Plafondlift, cassette, monorail, XY systeem, gate, carrousel, zo maar wat termen die voor ons de dagelijkse gang van zaken zijn. Op deze pagina vindt u afbeeldingen en uitleg over installatieprojecten. Mocht er een term voorbij komen die u niet bekend is, neem ook dan gerust contact met ons op.

Zaans Medisch Centrum (ZMC), Zaandam

United Care in Groningen heeft recent het plafondliftproject bij de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum (ZMC) afgerond. Het project bestond uit 188 railsystemen en Sherpa Monarch portable tilcassettes. "Orders van deze omvang zijn buitengewoon in onze branche", vertelt Product Manager René Kooymans van United Care.

april 2017
De Zijlen, Onstwedde

In opdracht van HMC hebben we diverse kamers voorzien van een plafondliftsysteem met Sherpa 2 Compact tilcassette en elektrische 4 puntsjuk. De systemen bestaan uit een XY systeem in de woon- en slaapkamer gekoppeld aan een XY systeem in de badkamer. Met behulp van deze systemen is het bereik optimaal om een goede transfer te kunnen maken.

maart 2017
ODC KindCentrum, Borgele

De ruim vijftig kinderen met een ontwikkelingsachterstand van ODC ’t Lantaarntje in Deventer hebben een indrukwekkende verhuizing achter de rug. Ze zijn voor hun dagelijkse begeleiding, opvang en behandeling verhuisd naar het gloednieuwe KindCentrum Borgele. Daar maakt een plafondtillift van United Care het verplaatsen van de kinderen binnen het centrum aanzienlijk eenvoudiger en comfortabeler.

januari 2017