Technische ondersteuning

Het verlenen van technische ondersteuning is een belangrijk onderdeel van United Care. Ons support begint direct bij het afleveren en monteren van de transfer- en hulpmiddelen. Bij een storing of wanneer u vragen hebt, zijn onze medewerkers u altijd vakkundig van dienst. Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers de producten van United Care optimaal kunnen gebruiken.

Technische Dienst

United Care beschikt over een eigen technische dienst. Zij staan bij storingen voor u klaar. Een kleine storing is vaak telefonisch te verhelpen. In alle andere gevallen zorgen ervaren en vakkundige monteurs ervoor, dat de storing binnen twee werkdagen is verholpen. Mochten de werkzaamheden meer dan twee dagen in beslag nemen, ontvangt u van ons eventueel een vervangend transfermiddel.

Personeel opleiden

Wanneer u transfermiddelen bij ons afneemt, is het mogelijk het periodiek onderhoud en jaarlijkse inspecties door ons te laten uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen uw personeel en technische dienst door ons te laten opleiden. Zij krijgen van onze gecertificeerde medewerkers trainingen in onder andere het herkennen en verhelpen van storingen. Het voordeel van het opleiden van uw technische dienst is, dat u het onderhoud aan de transfermiddelen in eigen beheer houdt.