Krachten worden gebundeld in het Huis van Kennis en Keuzevrijheid

14 april 2016

Support is een evenement dat je niet mag missen. Support is namelijk de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

 

Support geeft je zicht op de nieuwste trends en technieken. Compleet, branchebreed en representatief. Van 25 tot en met 28 mei bent u van harte welkom in de Jaarbeurs te Utrecht!

 

Huis van Kennis en Keuzevrijheid

In hal 7 vindt u een wel heel bijzondere stand op nummer A050. Diverse leveranciers bundelen hier hun expertise in het huis van Kennis en Keuzevrijheid om u verder te helpen. Want zijn we met elkaar de uiteindelijke gebruiker van het hulpmiddel niet uit het oog verloren en verzanden we niet in diverse wet- en regelgeving en een flinke dosis bureaucratie?

 

Het huis, ofwel standnummer A050 in hal 7, geeft inzicht in hulpmiddelen die uw zelfredzaamheid in huis vergroten. Zo vindt u er een gezellige huiskamer, praktische slaapkamer, handig ingerichte badkamer en wordt er met zorg heerlijke koffie geschonken in de keuken.

 

Lezingen

Wij informeren u graag over de hulpmiddelen die in uw woning iets voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar het gemak en de compacte hulpmiddelen zelf en probeer het uit in het huis. Daarnaast stellen we op deze stand uw keuzevrijheid centraal. Door alle regelingen wordt er soms niet meer gekeken welk hulpmiddel er echt bij u past. Wij helpen u graag te kijken naar wat u echt nodig heeft en denken mee wat mogelijk is in uw gemeente/ bij uw zorgverzekeraar. Wij informeren u graag hierover tijdens één van onze lezingen in het theater. De lezingen over kennis en keuzevrijheid vinden plaats op iedere Supportbeursdag in het theater vlakbij de stand van 13.15 tot 13.45 uur.

 

De lezingen informeren u over diverse mogelijkheden in het kader van hulpmiddelen en voorzien u van handige tips, want u bent als cliënt vaak machtiger dan u denkt. In het theater zult u onder andere tips krijgen zoals: vraag als gebruiker een hulpmiddel advies aan een onafhankelijke ergotherapeut, zij geven graag hun advies door aan een gemeente en dit wordt vaak geaccepteerd. Laat u informeren tijdens één van de lezingen in het theater of in het Huis van Kennis en Keuzevrijheid, onze experts staan graag voor u klaar.

 

Het specialistenteam wordt, naast United Care, gevormd door: Vegro, Ortho innovatief, Etac en Invacare.

 

Gratis toegang

Klik hier voor het aanvragen van uw gratis toegangskaart, link