Nieuwsoverzicht

Bijzondere tijden vragen om ontwikkelingen!

Veilig en hygiënisch werken, een absolute noodzaak voor infectiepreventie of het verspreiden van virussen. In onze hedendaagse maatschappij wordt hygiëne en persoonlijke bescherming steeds belangrijker. Blijven innoveren om oplossingen aan te kunnen bieden voor veranderende omstandigheden, dat is waar wij als United Care sterk in zijn. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van een disposable tilbandenlijn bij UniQare. Het gaat hier om persoongebonden tilbanden die voor één gebruiker een bepaalde periode gebruik kan worden.

26 juni 2020
Heel United Care is doordrongen van het belang van kwaliteit

Kwaliteitsmanagementsystemen. De handen gaan er bij de meeste mensen niet snel spontaan voor op elkaar. Maar als je het op de man of vrouw af vraagt, is eigenlijk iedereen wel doordrongen van het belang van kwaliteit voor je bedrijf en je eigen baan. Zeker als je in de transferhulpmiddelen werkt. Maar hoe geef je dit vorm? En hoe zorg je ervoor dat werken volgens kwaliteitsstandaarden een vanzelfsprekendheid wordt binnen je bedrijf? Dan bel je Wietse Reitsma!

11 juni 2020
Subsidie toegekend aan United Care

United Care heeft onlangs een aantal subsidies toegekend gekregen in het kader van het European Social Fund (ESF) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Thema voor de aanvragen van de subsidie zijn Format Manager, UCP 2.0, Supply Chain Manager en ontwikkeling van een nieuw innovatief product.

2 juni 2020
Zorgmedewerker bedankt! Chapeau!

“Zonder jou waren we nergens. Jij zorgde voor mij, voor mijn familie, mijn buren en mijn vrienden. Bij jou waren ze in goede handen, en ik ook.” Als zorgleverancier willen wij jou bedanken. Chapeau. Dit hoogwaardig drukverlagend matras is vernoemd naar jou, naar jouw kunnen en gave. Met Chapeau trakteren wij jou op een kostbare nachtrust om jouw zorg te consolideren.

29 mei 2020
Veiligheid gaat door!

De Corona crisis; de maatschappij zit in een intelligente lockdown voor de veiligheid van onze samenleving. De zorg heeft het zwaar en zorginstellingen hebben de deuren gesloten, zelfs voor familie en vrienden van zorgvragers. Hierdoor is de kans op besmetting kleiner en zo waken we over de gezondheid van onze ouderen en andere mensen met een zorgbehoefte. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat onze monteurs en productspecialisten tijdelijk niet welkom zijn bij u en uw organisatie. Toch maken wij ons zorgen om de gezondheid van uw zorgvragers en -verleners.

6 mei 2020
Informatie omtrent coronavirus (COVID-19)

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij United Care van het grootste belang. Deze waarden hebben niet alleen betrekking op onze producten en de beschikbaarheid van diensten. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, partners en alle zorginstellingen die we bedienen, zijn minstens zo belangrijk. We volgen de continue ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de begeleiding door officiële instanties op de voet.

17 maart 2020
United Care en Deron presenteren Handsome beddenlijn

In nauwe samenwerking met Deron hebben we de afgelopen maanden een eigen beddenlijn ontwikkeld, de Handsome bedden (zie voor meer informatie Handsome 1000 en Handsome 2000). De Handsome hooglaag-bedden zijn weergaloos solide, hebben een uniek design en zijn uitermate functioneel elektrisch verstelbaar. Door de keuze uit twee varianten hooglaag-systemen en een uitgebreid assortiment in de buitenzijde, brengt het bed bovenop de veiligheid en stabiliteit, een bijzonder mooi plaatje.

29 januari 2020
Salesmanager Peter Brugman verruilt United Care voor vrijwilligerswerk Hoop voor Albanië

Ruim twintig jaar was hij een steunpilaar op onze salesafdeling. Maar nu gaat onze salesmanager Peter Brugman United Care verlaten. Samen met zijn vrouw Marian vertrekt hij rond 1 juni naar Albanië om daar voor de christelijke hulporganisatie stichting Hoop voor Albanië te gaan werken. Peter vertelt. 

9 januari 2020