Nieuwsoverzicht

Informatie omtrent coronavirus (COVID-19)

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij United Care van het grootste belang. Deze waarden hebben niet alleen betrekking op onze producten en de beschikbaarheid van diensten. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, partners en alle zorginstellingen die we bedienen, zijn minstens zo belangrijk. We volgen de continue ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de begeleiding door officiële instanties op de voet.

17 maart 2020
United Care en Deron presenteren Handsome beddenlijn

In nauwe samenwerking met Deron hebben we de afgelopen maanden een eigen beddenlijn ontwikkeld, de Handsome bedden (zie voor meer informatie Handsome 1000 en Handsome 2000). De Handsome hooglaag-bedden zijn weergaloos solide, hebben een uniek design en zijn uitermate functioneel elektrisch verstelbaar. Door de keuze uit twee varianten hooglaag-systemen en een uitgebreid assortiment in de buitenzijde, brengt het bed bovenop de veiligheid en stabiliteit, een bijzonder mooi plaatje.

29 januari 2020
Salesmanager Peter Brugman verruilt United Care voor vrijwilligerswerk Hoop voor Albanië

Ruim twintig jaar was hij een steunpilaar op onze salesafdeling. Maar nu gaat onze salesmanager Peter Brugman United Care verlaten. Samen met zijn vrouw Marian vertrekt hij rond 1 juni naar Albanië om daar voor de christelijke hulporganisatie stichting Hoop voor Albanië te gaan werken. Peter vertelt. 

9 januari 2020
United Care koploper bij unieke aanpak regenwateroverlast bedrijventerrein Euvelgunne

Valt er veel regen, dan is de wateroverlast bij ons bedrijf snel groot. Net als op heel bedrijventerrein Euvelgunne, trouwens. Het huidige rioolstelsel kan het water niet aan. De Gemeente Groningen en Mijn Waterfabriek wilden deze wateroverlast op unieke, natuurlijke wijze aanpakken. Nu vloeit ons schoon regenwater natuurlijk af, via een ondergrondse waterberging. Ook hebben we een groen dak, dat ons pand ‘s zomers ook nog eens heerlijk koel houdt.

3 januari 2020
Natuurlijk in Beweging met TENTE

United Care ontwerpt en maakt innovatieve transfer-hulpmiddelen voor mensen die minder of geheel niet mobiel (meer) zijn. Dit vooral ten behoeve van zorg- en welzijnsinstellingen, maar ook om de bewegingsvrijheid van zelfstandig wonende mensen met één of andere beperking zo doeltreffend mogelijk te faciliteren.

11 december 2019
Voor de derde keer op rij een FD Gazelle!

United Care (Global Holding) is voor de derde keer op rij winnaar van de FD Gazellen en behoort daarmee wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

26 november 2019
Mensen met dementie voelen zich thuis in landhuis De Wenakker van Het Buytenhuis

Een statig landhuis op de grens van Groningen en Haren is sinds kort het thuis van mensen met dementie. Landhuis De Wenakker van Het Buytenhuis biedt mensen met dementie een thuis, aansluitend bij het leven en leefritme zoals ze dat gewend zijn. Ze wonen persoonlijk, comfortabel én betaalbaar in een huiselijke omgeving, omringd door warmte en zorg. Dat maakt Het Buytenhuis uniek.

1 november 2019
Subsidie toegekend aan United Care

United Care heeft onlangs een aantal subsidies toegekend gekregen in het kader van het European Social Fund (ESF) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Thema voor de aanvragen van de subsidie zijn Format Manager, UCP 2.0, Supply Chain Manager en ontwikkeling van een nieuw innovatief product.

19 september 2019