Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

United Care leverde tilliften voor Tyltylcentrum De Witte Vogel Den Haag

Voor het nieuwe Tyltylcentrum De Witte Vogel in Den Haag leverde en monteerde United Care alle tilliften. Bij de aanbesteding onderscheidde United Care zich volgens facilitair coördinator Lisa van Raam van het Tyltylcentrum met name in prijs/kwaliteitverhouding. Ze kijkt tevreden terug op de uitvoering van het het project en is lovend over de aangename samenwerking en het probleemoplossend vermogen van United Care.

United Care opgenomen in top 250 Groeibedrijven 2018

De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit de 250 Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2017. De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks gepubliceerd en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen, Academisch Directeur van ECE en Professor Corporate Entrepreneurship aan RSM. Het ScaleUp Dashboard is een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse snelgroeiende bedrijven.

Naast explosieve nieuwkomers ook stabiele groeiers op Noordelijke lijst FD Gazellen

De FD Gazellen regio Noord werden afgelopen week uitgereikt in De Tamboer in Hoogeveen. Op deze lijst de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland van Het Financieele Dagblad prijken niet louter explosief groeiende nieuwkomers.

United Care is een FD Gazelle!!

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

Gezond & Zeker Kennisdag 2017

Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.