Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

Gezond & Zeker Kennisdag 2017

Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.

Nieuw, slim en innovatief: Jamy 3

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe, innovatieve en slimme stalift Jamy 3. De Jamy met ingebouwde intelligentie is vanaf nu leverbaar.

De twee zorg-musketiers van United Care en Air Support Europe

Ze delen hun drive voor de menselijke maat in de zorg. En hun afkeer van financiële belangen die menselijke belangen verdringen. Jan Stevenson en Aad Torenvlied zijn twee zorg-musketiers met het hart voor patiënten en cliënten op de goede plaats. De ene is al vele jaren succesvol in de hulpmiddelen met United Care en UniQare, de ander is gepensioneerd en desondanks sinds kort de man achter de revolutionaire anti decubitus matrassen van Air Support Europe.

Siza en United Care slaan handen ineen

Siza en United Care hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren getekend en slaan de handen ineen voor levering, beheer en onderhoud van transfer- en hygiëne hulpmiddelen.

United Care is 25 jaar Natuurlijk in Beweging

Op 3 augustus 1992 werd na een gedegen voorbereidingsperiode begonnen met het bedrijf United Care. Hoewel de locatie en organisatie in de afgelopen kwart eeuw veranderd zijn, is het bedrijf in de kern altijd hetzelfde gebleven. De afgelopen 25 jaar zijn we natuurlijk in beweging geweest en zullen dat de komende 25 jaar ook blijven.