Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

Veiligheid gegarandeerd met jaarlijkse keuring van hulpmiddelen

Bent u als zorgaanbieder begaan met de veiligheid van uw cliënten en medewerkers? Dan is het goed om zeker te weten dat de veiligheid van uw hulpmiddelen is gegarandeerd. Jaarlijkse keuring aan de hand van landelijke richtlijnen voor hulpmiddelen door United Care geeft zorgaanbieders deze garantie van veiligheid. Ook voldoet u hiermee aan de wet- en regelgeving omtrent veiligheid van hulpmiddelen.

Subsidie toegekend aan United Care

United Care heeft onlangs een aantal subsidies toegekend gekregen in het kader van het European Social Fund (ESF) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Thema voor de aanvragen van de subsidie zijn Format Manager, UCP 2.0, Supply Chain Manager en ontwikkeling van een nieuw innovatief product.

Vast is zeker bij UniQare tilbanden dankzij nieuwe, gepatenteerde iQ-clip

De iQ-clip is een spraakmakende innovatie, waaraan vijf jaar is gewerkt bij het Groninger United Care. Dit moederbedrijf van UniQare is specialist in transferhulpmiddelen voor zorg en welzijn, zoals tilliften, staliften en plafondliften.

United Care opnieuw winnaar van de FD Gazellen!!!

United Care is voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen en behoort daarmee wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

Logeerhuis Thorbeckelaan voorzien van Sherpa plafondliftsystemen

In opdracht van Cosis heeft United Care het logeerhuis aan de Logeerhuis aan de Thorbeckelaan voorzien van een aantal Sherpa plafondliftsystemen.