Nieuwsoverzicht

Terugblik op een fantastische Zorgtotaal!

Van dinsdag tot en met donderdag vond in de jaarbeurs in Utrecht de vakbeurs Zorgtotaal plaats. Gedurende drie dagen stond de vakbeurs in het teken van kennis, inspiratie, beleving en netwerken en werden de belangrijkste en meest innovatieve producten en diensten voor de zorg gepresenteerd.

14 maart 2019
Zorgtotaal 2019, zien we u daar?

De zorg is mensenwerk. Zowel de individuele mens die zorg ontvangt als de professional die zich voor hem of haar inzet, verdient een zo’n goed mogelijke zorg. Veranderingen in de sector en in het vak maken dat streven uitdagend en leren, verbeteren en innoveren noodzakelijk.

14 januari 2019
United Care en UniQare verplaatsen mensen

Voor wie zich niet in de zorgwereld begeeft, zijn het indrukwekkende getallen. In Nederland alleen al zijn er honderdduizenden mensen die hulp nodig hebben bij het opstaan of verplaatsen. Hulpmiddelen die in deze zorg voorzien, worden bij het Groningse United Care op grote schaal geproduceerd. Het jongste zusje UniQare richt zich op een specifieke tak: de tilbanden.

4 december 2018
Veiligheid gegarandeerd met jaarlijkse keuring van hulpmiddelen

Bent u als zorgaanbieder begaan met de veiligheid van uw cliënten en medewerkers? Dan is het goed om zeker te weten dat de veiligheid van uw hulpmiddelen is gegarandeerd. Jaarlijkse keuring aan de hand van landelijke richtlijnen voor hulpmiddelen door United Care geeft zorgaanbieders deze garantie van veiligheid. Ook voldoet u hiermee aan de wet- en regelgeving omtrent veiligheid van hulpmiddelen.

23 november 2018
Subsidie toegekend aan United Care

United Care heeft onlangs een aantal subsidies toegekend gekregen in het kader van het European Social Fund (ESF) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Thema voor de aanvragen van de subsidie zijn Format Manager, UCP 2.0, Supply Chain Manager en ontwikkeling van een nieuw innovatief product.

2 november 2018
Vast is zeker bij UniQare tilbanden dankzij nieuwe, gepatenteerde iQ-clip

De iQ-clip is een spraakmakende innovatie, waaraan vijf jaar is gewerkt bij het Groninger United Care. Dit moederbedrijf van UniQare is specialist in transferhulpmiddelen voor zorg en welzijn, zoals tilliften, staliften en plafondliften.

22 oktober 2018
United Care opnieuw winnaar van de FD Gazellen!!!

United Care is voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen en behoort daarmee wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

17 oktober 2018
Logeerhuis Thorbeckelaan voorzien van Sherpa plafondliftsystemen

In opdracht van Cosis heeft United Care het logeerhuis aan de Logeerhuis aan de Thorbeckelaan voorzien van een aantal Sherpa plafondliftsystemen.

26 juni 2018