Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Het jaar zit er alweer bijna op. Wij bedanken u natuurlijk voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2018!

Naast explosieve nieuwkomers ook stabiele groeiers op Noordelijke lijst FD Gazellen

De FD Gazellen regio Noord werden afgelopen week uitgereikt in De Tamboer in Hoogeveen. Op deze lijst de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland van Het Financieele Dagblad prijken niet louter explosief groeiende nieuwkomers.

United Care is een FD Gazelle!!

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

Gezond & Zeker Kennisdag 2017

Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.

Nieuw, slim en innovatief: Jamy 3

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe, innovatieve en slimme stalift Jamy 3. De Jamy met ingebouwde intelligentie is vanaf nu leverbaar.