Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

Siza en United Care slaan handen ineen

Siza en United Care hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren getekend en slaan de handen ineen voor levering, beheer en onderhoud van transfer- en hygiëne hulpmiddelen.

United Care is 25 jaar Natuurlijk in Beweging

Op 3 augustus 1992 werd na een gedegen voorbereidingsperiode begonnen met het bedrijf United Care. Hoewel de locatie en organisatie in de afgelopen kwart eeuw veranderd zijn, is het bedrijf in de kern altijd hetzelfde gebleven. De afgelopen 25 jaar zijn we natuurlijk in beweging geweest en zullen dat de komende 25 jaar ook blijven.

Revisie internationale norm voor tilliften

De huidige norm NEN-EN-ISO 10535 'Tilliften voor het verplaatsen van mensen met een handicap – Eisen en beproevingsmethoden' uit 2007, gaat dit najaar in revisie. De ontwerpteksten zijn beschikbaar voor Nederlands commentaar en experts kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Nederlandse of Europese werkgroep. Nederlandse partijen en experts die willen meepraten over eisen die aan patiëntentilliften worden gesteld, worden uitgenodigd zich aan te melden bij NEN.

Wij presenteren onze nieuwe, innovatieve en slimme tillift Wendy 3

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe, innovatieve en slimme tillift Wendy 3! De Wendy 3 met ingebouwde intelligentie is vanaf nu leverbaar. De Wendy 3 is een gebruiksvriendelijke roterende passieve tillift, die wordt gebruikt wanneer de zorgvrager zich in de passieve mobiliteitsklasse bevindt en voor transfers afhankelijk is van hulpmiddelen en zorgverleners.

Welkom Air Support Europe B.V.

Op 1 maart j.l. is Air Support Europe B.V. verhuisd naar Bremenweg 5 te Groningen en heeft haar intrek genomen in het pand van United Care en UniQare. We delen niet alleen de ruimte, maar ook de visie waarbij we uitgaan van de mogelijkheden van de mens en niet van hun beperkingen. Air Support Europe B.V. biedt ondersteuning bij decubitus problematiek en heeft een revolutionair concept voor een nieuw anti-decubitus matrassysteem.