-A +A

050 - 30 50 900

United Care ook in 2017 in de MKB Innovatie Top 100!!

Er staan dit jaar zeven Groninger bedrijven in de nationale MKB Innovatie Top 100. Dit zijn United Care in Groningen, Arox Logistics IT in Hoogezand, AttachingIT in Groninger, Horus View and Explore BV in Bedum, Hulst Innovation Cable Equipment BV in Westeremden, Negotica Development Projects in Groningen en ORFI-food BV in Groningen. In september maakt de Kamer van Koophandel de landelijke winnaar en de definitieve rangschikking bekend.

Afscheidsbrief René Kooymans

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze productmanager René Kooymans ongeneeslijk ziek is. René werkt inmiddels 3 jaar voor United Care, nadat hij z'n bedrijf TZ projecten in het jaar 2014 aan United Care had overgedragen. Vanwege zijn ruim tienjarige ervaring bij TZ projecten is René een gewaardeerde collega geworden in de hulpmiddelenbranche. Hij is eveneens een graag geziene persoonlijkheid vanwege zijn productkennis, collegialiteit en droge humor.

Onder de loep: Donald van Krieken

United Care is dé transferspecialist van Nederland. Onze hoogste prioriteit is het ontwikkelen en innoveren van comfortabele, veilige (transfer)hulpmiddelen. Met deze duurzame producten dragen wij bij aan de mobiliteit en behoud van zelfstandig leven, wonen en werken van de zorgvrager in thuissituaties of in zorginstellingen.

Tussentijdse audit ISO 9001 goed verlopen!

Na een tussentijdse audit is door C+ Certificering een positief vervolg gegeven aan de ISO 9001 certificering van United Care. Hiermee voldoet United Care nog steeds aan de International Standard for Organisation (ISO)-norm en betekent dit dat er gewerkt wordt volgens een vastgestelde structuur, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is.

Plafondliftproject Zaans Medisch Centrum opgeleverd

United Care in Groningen heeft recent het plafondliftproject bij de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum (ZMC) afgerond. Het project bestond uit 188 railsystemen en Sherpa Monarch portable tilcassettes. "Orders van deze omvang zijn buitengewoon in onze branche", vertelt Product Manager René Kooymans van United Care.