Nieuwsoverzicht

Subsidie toegekend aan United Care

United Care heeft onlangs een aantal subsidies toegekend gekregen in het kader van het European Social Fund (ESF) en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Thema voor de aanvragen van de subsidie zijn Format Manager, UCP 2.0, Supply Chain Manager en ontwikkeling van een nieuw innovatief product.

19 september 2019
Wij wensen u natuurlijk een fijne vakantie!

De vakantieperiode is weer begonnen. Tijdens deze periode blijft United Care normaal geopend.  Zoals u van ons gewend bent kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

22 juli 2019
United Care aanwezig bij de VeineDAGEN!

Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

22 mei 2019
Groninger United Care neemt Britse marktleider in transferhulpmiddelen OpeMed Europe over

United Care uit Groningen heeft het Britse OpeMed Europe Ltd overgenomen. De Groninger fabrikant  van innovatieve transferhulpmiddelen heeft nu een 100% belang in de Britse marktleider in transferhulpmiddelen. Deze overname levert United Care een Brits, Europees en wereldwijd platform op dat de groei van het bedrijf een nieuwe impuls geeft.

3 mei 2019
Terugblik op een fantastische Zorgtotaal!

Van dinsdag tot en met donderdag vond in de jaarbeurs in Utrecht de vakbeurs Zorgtotaal plaats. Gedurende drie dagen stond de vakbeurs in het teken van kennis, inspiratie, beleving en netwerken en werden de belangrijkste en meest innovatieve producten en diensten voor de zorg gepresenteerd.

14 maart 2019
Zorgtotaal 2019, zien we u daar?

De zorg is mensenwerk. Zowel de individuele mens die zorg ontvangt als de professional die zich voor hem of haar inzet, verdient een zo’n goed mogelijke zorg. Veranderingen in de sector en in het vak maken dat streven uitdagend en leren, verbeteren en innoveren noodzakelijk.

14 januari 2019
United Care en UniQare verplaatsen mensen

Voor wie zich niet in de zorgwereld begeeft, zijn het indrukwekkende getallen. In Nederland alleen al zijn er honderdduizenden mensen die hulp nodig hebben bij het opstaan of verplaatsen. Hulpmiddelen die in deze zorg voorzien, worden bij het Groningse United Care op grote schaal geproduceerd. Het jongste zusje UniQare richt zich op een specifieke tak: de tilbanden.

4 december 2018
Veiligheid gegarandeerd met jaarlijkse keuring van hulpmiddelen

Bent u als zorgaanbieder begaan met de veiligheid van uw cliënten en medewerkers? Dan is het goed om zeker te weten dat de veiligheid van uw hulpmiddelen is gegarandeerd. Jaarlijkse keuring aan de hand van landelijke richtlijnen voor hulpmiddelen door United Care geeft zorgaanbieders deze garantie van veiligheid. Ook voldoet u hiermee aan de wet- en regelgeving omtrent veiligheid van hulpmiddelen.

23 november 2018