Natuurlijk in beweging
-A +A

050 - 30 50 900

United Care opnieuw winnaar van de FD Gazellen!!!

United Care is voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen en behoort daarmee wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

Logeerhuis Thorbeckelaan voorzien van Sherpa plafondliftsystemen

In opdracht van Cosis heeft United Care het logeerhuis aan de Logeerhuis aan de Thorbeckelaan voorzien van een aantal Sherpa plafondliftsystemen.

FieldBuddy optimaliseert efficiency servicedienst United Care

Service verlenen. Het klinkt zo gemakkelijk. Maar logistiek gezien is het een complex proces. In dit proces maakt United Care belangrijke optimalisatieslag door de implementatie van FieldBuddy. Het hele proces van melding tot oplossing en eventuele facturering verloopt voortaan via één platform. En dat heeft nogal wat voordelen voor onze klanten, voor de medewerkers van onze servicedienst en voor onze totale organisatie.

United Care is NKH gecertificeerd

United Care is de afgelopen dagen door KIWA, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt, getoetst op eisen met betrekking tot producten en diensten, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en service & garantie. Deze dagen zijn afgerond met het positieve besluit, United Care is NKH- gecertificeerd en opgenomen in het register Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. 

We zetten ons natuurlijk in om uw gegevens goed te beschermen

Bij United Care nemen we gegevensbescherming en privacywetgeving uiterst serieus. We houden ons aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en andere van toepassing zijnde wetten.