Afscheidsbrief René Kooymans

15 mei 2017

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze productmanager René Kooymans ongeneeslijk ziek is. René werkt inmiddels 3 jaar voor United Care, nadat hij z'n bedrijf TZ projecten in het jaar 2014 aan United Care had overgedragen. Vanwege zijn ruim tienjarige ervaring bij TZ projecten is René een gewaardeerde collega geworden in de hulpmiddelenbranche. Hij is eveneens een graag geziene persoonlijkheid vanwege zijn productkennis, collegialiteit en droge humor.

Voor United Care heeft René zich de afgelopen 3 jaar enorm ingespannen om naast de transfer- en hygiënehulpmiddelen een aantal nieuwe producten en productgroepen in de markt van de gezondheidszorg te lanceren. Hij is hier zeer goed in geslaagd. Met zijn goede arbeidsethos heeft René zich ook verdienstelijk gemaakt om het verkoopteam van United Care op sleeptouw te nemen bij het lanceren van nieuwe producten en diensten. Hierbij wederom gebruikmakend van z'n eigen werkwijze, ondernemerschap en onderkoelde humor. En, daarbij steeds zorgvrager en zorgverlener vooropstellend.

Met ingang van heden gaat René zich richten op z'n levensverlengende behandelingen; daarbij ondersteund door zijn vrouw Annelies. Derhalve is hij helemaal vrijgesteld van z'n werkzaamheden bij United Care. René vindt het verschrikkelijk jammer om zelf persoonlijk geen afscheid te kunnen nemen van z'n collega's in de zorg waar zijn hart ligt en waar hij gedurende de afgelopen jaren zo intensief mee heeft samengewerkt.

Wij wensen René en Annelies veel sterkte toe om alle levensverlengende behandelingen in de komende maanden aan te kunnen en wij wensen hen uiteraard ook tijdens deze moeilijke periode veel levenskwaliteit en levensgeluk toe. Uiteraard hopen wij met z'n allen op een wonder.

Namens René Kooymans danken wij u allen voor de plezierige samenwerking gedurende de afgelopen jaren. Hij neemt vandaag middels deze brief op deze gepaste wijze afscheid van u allen. Het gaat u allen goed.

Om een zorgvuldige overdracht mogelijk te maken verzoeken wij u met ingang van heden al uw vragen te sturen naar info@unitedcare.nl en/of telefonisch contact op te nemen met de commerciële binnendienst van United Care op 050-3050900. U wordt dan door onze collega's graag verder geholpen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor zorg te dragen deze brief intern door te spelen naar de betrokken afdelingen?

Met vriendelijke groet,

Jan Stevenson
Algemeen Directeur

 

Groningen, 15 mei 2017