Logeerhuis Thorbeckelaan voorzien van Sherpa plafondliftsystemen

26 juni 2018

In opdracht van Cosis heeft United Care het logeerhuis aan de Logeerhuis aan de Thorbeckelaan voorzien van een aantal Sherpa plafondliftsystemen.

 

De gemeenschappelijke woonkamer en badkamer zijn voorzien van een XY systeem in combinatie met Sherpa en elektrisch 4 punts tiljuk. De logeerkamers zijn voorzien van een monorail met de eenvoudig te verplaatsen Sherpa Monarch.

 

"Een grondige renovatie heeft dit mooie resultaat opgeleverd"

 

Projectleider Huisvesting Wilko Vegter van Cosis: "Het logeerhuis aan de Thorbeckelaan heeft inmiddels de deuren geopend, Cosis heeft door hergebruik van een bestaand pand een locatie kunnen vervangen. Een grondige renovatie heeft dit mooie resultaat opgeleverd."

 

Logeerhuis Thorbeckelaan

Het logeerhuis aan de Thorbeckelaan is open in de weekenden en in de schoolvakanties. Kinderen met een verstandelijke, psychische of meervoudige beperking kunnen er logeren. Logeren is leuk. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen om mee samen te leven geeft nieuwe impulsen. Logeren kan een manier zijn om vast te wennen aan het wonen, leren langzaam los te komen van je o zo vertrouwde omgeving.

 

Voor ouders is het soms fijn om even niet te hoeven zorgen of even meer aandacht te kunnen besteden aan andere kinderen in het gezin. De kinderen en hun begeleiding in het logeerhuis vormen een soort gezin. Het zijn veelal dezelfde kinderen die het bezoeken. De aard van de activiteiten is gezellig en informeel. De kinderen verblijven er immers in hun vrije tijd.

 

Impressie

Impressie Logeerhuis Thorbeckelaan

 

Impressie Logeerhuis Thorbeckelaan

 

Impressie Logeerhuis Thorbeckelaan