United Care aanwezig bij de VeineDAGEN!

22 mei 2019

Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Veine komt uit de Franse taal en staat enerzijds voor gelukzaligheid en anderzijds voor bloedader. De betekenis is illustratief voor de band van ouders met een kind met een beperking. Daar waar andere kinderen hun vleugels uitslaan en loskomen van ouders, blijven deze kinderen veelal heel dichtbij. Als het niet letterlijk fysiek is, dan is het wel mentaal. Anderzijds sluit de uitleg van Veine als gelukzalig feilloos aan op de visie van deze beurs. We willen op een positieve wijze zoveel mogelijk informatie en inspiratie bieden om kinderen en (jong)volwassenen met een beperking zo’n goed mogelijk leven te bieden. Geluk staat daarbij voorop!

 

Lezingen en workshops

Naast de ontmoeting met heleboel exploitanten bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Voor het volledige overzicht van alle workshops die u bij kunt wonen verwijzen wij u graag naar de website van de beurs: www.veinedagen.nl Daar vindt u ook informatie over alle andere standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie.

 

Openingstijden

De VeineDAGEN zijn op vrijdag 28 juni van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Om wachttijdens bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren, klik hier om dat te doen. Parkeren kan op loopafstand op het parkeerterrein van de Evenementenhal Gorinchem.

 

We begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan!