Zorgtotaal 2019, zien we u daar?

14 januari 2019

De zorg is mensenwerk. Zowel de individuele mens die zorg ontvangt als de professional die zich voor hem of haar inzet, verdient een zo’n goed mogelijke zorg. Veranderingen in de sector en in het vak maken dat streven uitdagend en leren, verbeteren en innoveren noodzakelijk.

Wie bij wil blijven, mag Zorgtotaal niet missen. Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, beleving en netwerken en worden de belangrijkste en meest innovatieve producten en diensten voor de zorg gepresenteerd.

Zorgtotaal

Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten zoals u het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. Een stevig inhoudelijk programma, demonstraties, entertainment en verrassende ontmoetingen doen de rest. Het resultaat is een beurs waar 97% van de bezoekers zich thuis voelt.

Waarom naar Zorgtotaal?

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg. De beurs is ingedeeld in overzichtelijke segmenten, zodat u als exposant relevante bezoekers aantrekt. Zorgtotaal vindt tegelijk plaats met het platform Zorg & ICT. Bezoekers van dit evenement krijgen automatisch ook toegang tot Zorgtotaal.
 
Een aantal van de redenen om naar Zorgtotaal te komen:
  • U wilt in korte tijd relevante nieuwe zorgprofessionals ontmoeten;
  • U wilt uw bestaande relaties onderhouden en verdiepen;
  • U bent innovatief en zoekt maximale exposure in de zorgmarkt;
  • U wilt uw naam onlosmakelijk verbinden aan de zorgsector;
  • U ziet kansen in samenwerking met branchegenoten;
  • U wilt uw kennis graag delen met professionals uit de branche.

Data en tijden

Zorgtotaal 2019 vindt plaats van dinsdag 12 maart t/m donderdag 14 maart 2019 in hal 7, 8 en 9 van Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur. Tot ziens op stand 09B068.