Tussentijdse audit ISO 9001 goed verlopen!

24 april 2017
Na een tussentijdse audit is door C+ Certificering een positief vervolg gegeven aan de ISO 9001 certificering van United Care. Hiermee voldoet United Care nog steeds aan de International Standard for Organisation (ISO)-norm en betekent dit dat er gewerkt wordt volgens een vastgestelde structuur, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is.
 
Met dit advies toont United Care aan dat continu gestreefd wordt naar kwaliteitsverbetering in het bedrijf.
 

Johan Mooibroek, Manager Stategie & Marketing en kwaliteitsverantwoordelijke bij United Care, “Het is een uitstekend middel om te controleren of onze bedrijfsprocessen goed functioneren en te kijken waar onze eventuele zwakke plekken zitten, naast het feit dat er een officiele verplichting is om de kwaliteitssystemen middels een externe audit te laten certificeren. Met het ISO keurmerk laten we zien dat wij serieus met kwaliteit, klanttevredenheid en bedrijfsprocessen bezig zijn.”

 

Wij zijn trots op onze medewerkers die dit mooie resultaat mede mogelijk hebben gemaakt. Desalniettemin blijven wij volcontinu werken aan het optimaliseren en innoveren van onze hulpmiddelen en dienstverlening. Heeft u ook tips voor ons hoe wij kunnen verbeteren? Laat het ons weten en neem contact met ons op!