Vernieuwde website United Care

8 augustus 2013

United Care heeft de vernieuwde website gelanceerd! Op de vernieuwde website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in- en rondom ons bedrijf. Wanneer een nieuw product op de markt wordt gebracht, leest u het als eerste op onze website. Ook kunt u lezen wanneer wij trainingsdagen organiseren of op een beurs staan.

 

Gemakkelijk en snel

Daarnaast vindt u alle informatie over onze producten op de website. De producten zijn gemakkelijk en snel te vinden. Wilt u meer informatie over ons trainingsaanbod of wilt u zich aanmelden voor een training? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Blijven ontwikkelen en innoveren

De frisse, professionele website sluit naadloos aan waar wij voor staan. United Care is een betrokken en professioneel bedrijf waar hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij ontwerpen, ontwikkelen / innoveren, produceren en monteren transfermiddelen om de kwaliteit in de zorg, voor zowel zorgvragers als zorgverleners, te blijven verbeteren. United Care, natuurlijk in beweging!

 

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op!